fake Hublot replika klockor Big Bang Broderie klocka kvinna Pre Baselworld 2015

Sexig och glamorös Hublot lanserar Big Bang Broderie på Basel 2015, en damklocka i namnet fusion, ett koncept som är känt för det schweiziska klockmärket.

oemotståndliga spetsar, ett feminint material i högsta kvalitet, synonymt med intimitet på huden ... Romantisk, sexig, väcker varje fantasi. Delikat och useriöst, det behärskar den sofistikerade konsten att avslöja utan att visa. Med fake rolex denna hyllning till minnet av våra förfaders handarbete, med broderiet av St. Gall - en förfäderkonst 100% schweiziskgjord - tillverkad av schweiziska Maison med referens Bischoff, fortsätter Hublot att återbesöka hantverksyrken på sitt eget sätt.

De två företagens kreativa team har därför tillsammans utvecklat ett exklusivt motiv som kan smälta samman med den ikoniska designen av Big Bang. Det tekniska förverkligandet av denna klocka med en upprorisk anda, med rolex kopia skallemotivet på en urtavla som är förskönad med 11 diamanter och söta arabesques för bezel och armband, krävde flera månader av forskning och utveckling.

Medan broderieelementen som producerades i St. Gallen levererades till Hublot i kantonen Vaud, var det i Jura att det var rolex replica hittade och utvecklade en del av lösningen: med en process som liknar processen för produktion av högteknologiska kolfiberkomponenter, fästs och broderas broderielementen på tyll - som en stapel ark - i kolfiber för att förstärka textur. Processen är ny och exklusiv.

rolex replica
replica rolex
replica watches
fake rolex
replica uhren